Opening the view

This vista from the Castle Walk dates back a while but does reveal the imposing position that the station was built on to create a prominent scene.

One of the facets of the restoration and redevelopment scheme was to open up the view again, and the work carried out by qualified volunteers back in 2015 has resulted in expansive views opened up from the front of the station across the high and low towns.

Since this clearance, the scene has changed a lot more – to be covered in a future post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: