Signal box

refurbishment is not something easily done when the box is sited where ours is, at the north end of a busy platform, where travellers like to crowd to view their loco up close, and where the upper floor needs scaffolding for safe working.

IMG_8020

It has taken a long time to organise but in the last few weeks our somewhat shabby signal box has been surrounded by all the metalwork needed to provide access close up, and our Wailing Wall team members have been doing a tremendous job.

The intensive refurbishment is now nearing completion, and the workmanship is of course excellent and impressive, comprising many many lengths of specially commissioned timber cladding, many tins of paint, completely rebuilt window frames, and even more paint.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s